Όροι

 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΓΥΨΝΟΣΑΝΙΔΕΣ
2M Constructions Partners | Ξηρά Δόμηση - Κατασκευές με Γυψοσανίδες Κέρκυρα

Οι γυψοσανίδες αποτελούν συμπιεσμένο γύψο με ειδικό χάρτινο περίβλημα. Είναι ένα δομικό υλικό που το χρησιμοποιούμε όλο ένα και περισσότερο για τη δόμηση και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Αποτελεί ένας μοντέρνος, γρήγορος και ποιοτικός τρόπο για κατασκευές σε νεόδμητα κτίρια αλλά κυρίως σε κτίρια στα οποία θέλουμε να πραγματοποιήσουμε ανακαίνιση. Οι κατασκευές με γυψοσανίδες αποτελούν ολοένα και πιο συχνά επιλογή για ευφάνταστες κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα των γυψοσανίδων είναι η μεγάλη αντοχή στην φωτιά στις παθητικές καταπονήσεις, το μικρό κόστος κατασκευής και η παροχή ηχομόνωσης από εξωτερικούς θορύβους. Παράλληλα, μπορούν να βαφτούν ή να αναδείξουν τη διακόσμηση, με μία τεχνοτροπία.

 


 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

H επιχείρησή μας “2M Constructions Partners” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, είναι σε θέση να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδες επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας αλλά και να σας προσφέρει οποιαδήποτε υπηρεσία σχετίζεται με τον χώρο της ξηράς δομησης.

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, ο οποίος αποτελείται από τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία, καθώς και πιστοποιημένους τεχνίτες ξηράς δόμησης, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδα επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 Χωρίσματα γυψοσανίδας
Επενδύσεις τοίχων
Οροφές γυψοσανίδας
 Ορυκτές Ίνες
Τσιμεντοσανίδες
 Κρυφός φωτισμός
Επενδύσεις Τζακιών
 Ράφια - Βιβλιοθήκες
 Ειδικές κατασκευές

 


 

 
Αφού αναλύσουμε τις απαιτήσεις κάθε έργου, σας διασφαλίζουμε τον άρτιο σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ποιότητα και την ταχύτητα κατασκευής. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις κατασκευές με γυψοσανίδες, με προσαρμοσμένο κόστος κατασκευής στις δυνατότητές σας.

Η συνέπεια, η ταχύτητα, η αρτιότητα της κατασκευής καθώς και οι καλές τιμές μας, είναι στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Ευελπιστούμε σε μελλοντική μας συνεργασία.

Στόχος της επιχείρησης είναι η δημιουργία λειτουργικών κατασκευών, η τεχνική υποστήριξη ανά πάσα στιγμή, καθώς και η συνεχής εξέλιξη μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς.


ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για όλες τις κατασκευές με γυψοσανίδα που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κέρκυρα και όλο το Ιόνιο κατόπιν συνεννόησης.